Загальновідомі властивості екстракту стручкового перцю покращувати травлення, зміцнювати імунітет та посилювати апетит. В останні десятиліття було науково підтверджено ще цілу низку лікувальних властивостей цієї популярної в народі прянощі.
Екстракт перцю слід вживати внутрішньо для нормалізації мозкового кровообігу. Гострий червоний перець попереджає розвиток атеросклерозу, полегшує стан при бронхіальній астмі, кашлі, ангіні та грипі. Завдяки наявності в червоному пекучому перці аскорбінової кислоти (вітаміну С) та вітаміну Р, він сприяє зміцненню та очищенню судин.
Екстракт стручкового перцю застосовується для зниження вмісту холестерину та покращення циркуляції крові. Велика кількість вітаміну A дозволяє використовувати корисні властивості перцю для покращення зору та формування скелета. Пекучий перець уповільнює ріст ракових клітин, причому вживання екстракту стручкового пекучого перцю особливо корисне при раку яєчників.
Рекомендації щодо застосування:
Приймати внутрішньо 2-3 рази на день по 10 крапель незалежно від їжі, запивати велику кількість води (при необхідності накапати 10 крапель на ложку води).
· Тривалість курсу прийому залежить від стану вашого організму та сприйнятливості його до відновлення.
· мінімальний курс прийому рекомендований у профілактичних цілях та при терапії слабких проявів симптомів – триває 40 днів;
· Середній курс - призначається при гострих проявах симптомів, тривалість від 1,5 місяці;
· максимальний курс призначений для прийому при хронічних та гострих формах, тривалість 2 місяці.
Для закріплення результату рекомендується пройти повторний курс не раніше 3 місяців після закінчення основного курсу, але не пізніше 6 місяців перерви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип екстракту | Рослинний |
Форма випуску | Краплі |
- Ціна: 345 ₴